پایگاه مقاومت بسیج شهید جعفرقوشچی

کارگروه فرهنگی پایگاه مقاومت بسیج شهید جعفرقوشچی حصارطهماسب

پایگاه مقاومت بسیج شهید جعفرقوشچی

کارگروه فرهنگی پایگاه مقاومت بسیج شهید جعفرقوشچی حصارطهماسب

آخرین نظرات
نویسندگان

۴۸ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۴ ثبت شده است

۲۸
ارديبهشت
۹۴

دانلود کتاب گلهای باغ خاطره امام خامنه ای

یکی از شاگردان مقام معظم رهبری ، تعریف می کرد : رهبر عزیز ، قبل از انقلاب در خانه خود جلسه داشتند.خانه ایشان فرش مناسبی نداشت. یک روز به این فکر افتادیم فرشی برای ایشان تهیه کنیم.به بازار رفتیم و بدون اینکه به ایشان بگوییم دو قالی خریدیم و در خانه انداختیم. ایشان وقتی آمدند از دیدن قالی ها نارحت شدند گفتند:زندگی ما با این چیزها سازگار نیست. ما مجبور شدیم قالی ها را بفروشیم و برای خانه ایشان گلیم بخریم...

لینک دانلود:

http://bayanbox.ir/download/4081491648345916853/khaterat-rahbar-www.313135.com.pdf

منبع:

Www.313135.com

کارگروه فرهنگی پایگاه مقاومت بسیج شهید جعفرقوشچی حصارطهماسب



  • javad landook
۲۸
ارديبهشت
۹۴

مادر شهید ناصر سرلک؛ نوجوانی فرزندم را به چشم ندیدم

بیماری و رنجوری پدر سالخورده شهید حکایت از درد فراقی دارد که سال‌هاست یعقوب‌وار او را در حسرت دیدار مجدد یوسفش پیر کرده و در این سو مادر شهید نیز هرچند هنوز داغ فراق فرزند بر دل دارد، به خاطر بیماری همسرش، با ما همکلام شد و متن زیر برگرفته از گفت‌وگوی ما با تاجما دارابی مادر شهید ناصر سرلک و خواهر شهید قدرت‌الله دارابی است که پیش رو دارید.
برای شروع از شهدای‌تان بگویید؛ فرزند و برادرتان.
پسرم پاسدار شهید ناصر سرلک سال 1344 دیده به جهان گشود و سال 1366 در ماووت عراق و طی عملیات بیت‌المقدس2 به شهادت رسید. آن زمان ناصرم تنها 22 سال داشت. در همان دوران جنگ برادرم قدرت‌الله دارابی نیز مجروحیت شیمیایی یافته بود که نهایتاً پس از تحمل سال‌ها درد و رنج ناشی از این مجروحیت سال 84 به شهادت رسید.
چه شد که پسرتان دلداده اسلام و انقلاب شد؟
از هشت فرزندی که خدا به من عنایت کرده بود، شهید ناصر فرزند اولم بود و داوود پسر دیگرم نیز یکسال قبل از شهادت ناصر در جبهه مجروح شد. پسرم ناصر قبل از انقلاب که به مدرسه می‌رفت. می‌دیدم تا ساعت 9 شب به خانه برنگشته و کتاب و دفترش را دوستانش به من می‌دادند، می‌فهمیدم که برای فعالیت‌های انقلابی رفته است. از روز اول برای ورود به مبارزات مصمم بود و در تظاهرات شرکت می‌کرد. پدر و برادرش را نیز به خط مبارزه کشاند. بعد از انقلاب یک سال در بسیج سپاه مالک‌اشتر بود و بعد وارد سپاه پاسداران شد. همسرم روح‌الله سرلک نیز سه بار به جبهه رفت که هر بار 9 ماه در جبهه حضور داشت و در جهاد سازندگی فعالیت می‌کرد. همسرم از اثرات جنگ تحمیلی دچار بیماری اعصاب و روان شد.
پس شهید از همان دوران نوجوانی وارد مبارزه شده بود؟
بله، ناصر از کلاس پنجم ابتدایی که در مبارزات علیه رژی‍م منحوس پهلوی شرکت کرد، همواره در این مسیر بود تا اینکه در سال سوم راهنمایی به جبهه رفت. خیلی کوچک بود که اسلحه به دست گرفت و وارد مناطق عملیاتی شد. در اکثر عملیات‌ها حضور داشت. آخرین باری که می‌خواست راهی جبهه شود آمد گفت مادر من رفتم سپاه. من نوجوانی بچه‌ام را ندیدم، سنی که مادر باید قد و بالای فرزندش را ببیند. او در آن سنین دنبال مبارزات و جنگ بود، آخرین بار همسر و پسرم همدیگر را شش ماه ندیدند. وقتی ناصر شهید شد اقوام از شهرستان آمده بودند و می‌گفتند جنازه‌اش را دفن کنیم و من اجازه نمی‌دادم که دفن کنند. گفتم بگذارید پدرش او را سیر ببیند. برای اینکه آن زمان شش ماهی می‌شد که پدر و پسر همدیگر را ندیده بودند.
چه خاطره‌‌ای از فرزند شهیدتان در ذهن شما ماندگار شده است؟
یک روز ناصر آمد منزل و داشت نماز ظهرش را می‌خواند. من پشت سرش نشسته بودم. بعد از اینکه نمازش تمام شد، گفت مادر چرا پشت سرم نشستی. اگر من 48 ساعت تو را به پشتم ببندم و به زمین نگذارم باز ذره‌ای از کوچک‌ترین زحماتت را نمی‌توانم جبران کنم. پسرم سن کمی داشت اما اندازه آدم سن بالا درک داشت. اوایل که شهید شد، خیلی به خوابم می‌آمد. یک روز قبل از سالگردش حال خوبی نداشتم. خوابم برده بود و دیدم ناصر از پنجره آمد داخل اتاق، سرم را روی زانویش گذاشت. گفتم از بس مهمان دارم خسته شدم و بعد گفتم آقا ناصر برای مراسم سالگردت خیلی مهمان داریم نمی‌دانم چکار کنم، دستم خالی است. گفت مامان نترس همه چیز آماده می‌شود. داشتم با شهیدم در خواب حرف می‌زدم که مادرم مرا بیدار کرد و بلند شدم. عصر بود. پسرم داوود آمد وگفت کسی می‌خواهد برای مراسم سالگرد شهید ناصر کمک کند و گفته است شما برای مراسمش کاری نکنید. ما هم در مسجد نشستیم. فقط عکس ناصر بود و هیچ کاری نکردیم. دل توی دلم نبود. دیدم یک نیسانی دم در مسجد پارک کرد و همه اسباب پذیرایی را مهیا کردند و پذیرایی مهمانان مراسم شهید به عمل آمد.
یک روز غروب هم که به مزار ناصر رفتم، وقتی به خانه بازگشتم برادرم به منزلمان آمد و گفت عمه‌ام که مادر جانباز بود، ناصر را در خواب دیده که گفته به مادرم بگویید خدا گلچین می‌کند، اینقدر بی‌تابی و گریه نکند. من 14 ساله بودم که ناصر به دنیا آمد و با هم بزرگ شدیم. از پسرم یک دختر به نام طاهره به یادگار ماند که الان 28 ساله است و ازدواج کرده و فرزند دارد.

منبع:

Www.313135.com

کارگروه فرهنگی پایگاه مقاومت بسیج شهید جعفرقوشچی حصارطهماسب

  • javad landook
۲۷
ارديبهشت
۹۴

کارت‌های ملی تا پایان سال اعتبار دارد

کارت‌های ملی تا پایان سال اعتبار دارد

به گزارش افکارنیوز، حمید پارسایی، درباره مهلت اعتبار کارت‌های ملی کاغذی اظهار داشت: تمامی کارت‌های ملی با هر تاریخ اعتباری تا پایان سال ۹۴ اعتبار دارند.

وی ادامه داد: در صورتی که صدور کارت‌های هوشمند ملی که از نیمه دوم امسال فراخوان آن آغاز می‌شود، برای تمامی ایرانیان صادر نشود اعتبار کارت‌های ملی قدیمی تا پایان این پروسه ادامه دارد.

پارسایی درباره پیش‌ ثبت‌نام کارت‌های هوشمند ملی اظهار داشت: در حال حاضر افرادی که به سن ۱۵ سال تمام می‌رسند می‌توانند با مراجعه به سایت ثبت‌احوال به نشانی www.sabteahval.ir مراجعه کنند و نسبت به دریافت کارت هوشمند ملی خود اقدام کنند.

معاون فناوری اطلاعات و آمار جمعیتی سازمان ثبت احوال کشور افزود: پس از پیش ثبت‌نام با گذشت ۲۴ ساعت می‌توانند نوبت ارائه مدارک برای دریافت کارت هوشمند ملی را بگیرند که در حال حاضر به دنبال این هستیم که این مدت زمان را کاهش دهیم.

وی افزود: هر ساله بیش از یک میلیون و ۵۰۰ نفر در کشور وارد سن ۱۵ سال می‌شوند که می‌توانند نسبت به دریافت کارت ملی اقدام کنند.

پارسایی یادآور شد: هنوز فراخوانی برای صدور کارت هوشمند ملی صادر نشده است و این پیش ثبت‌نام فقط برای افرادی است که برای اولین بار کارت ملی دریافت می‌کنند و به سن ۱۵ سال رسیده‌اند.

منبع:

افکارنیوز

کارگروه فرهنگی پایگاه مقاومت بسیج شهید جعفرقوشچی حصارطهماسب

  • javad landook
۲۷
ارديبهشت
۹۴

کشتی جنگی در تعقیب کشتی کمک رسان ایران

کشتی جنگی در تعقیب کشتی کمک رسان ایران

به گزارش افکارنیوز، راجح عبدالرحمن خبرنگار العالم مستقر روی کشتی صبح امروز( یکشنبه ) تاکید کرد که هویت کشتی نظامی که با فاصله از کشتی ایرانی حرکت می کند تاکنون مشخص نشده است.
برخی ناظران از احتمال آمریکایی بودن کشتی تعقیب کننده خبر می دهند ، موضوعی که تاکنون از سوی نهادهای رسمی و مستقل تایید نشده است.
کشتی نجات ایران روز بیست و یکم اردیبهشت ماه از بندر عباس به سمت خلیج عدن و بندر الحدیده یمن حرکت کرد.
کشتی ایران شاهد پس از بارگیری یک و ۷۰۰ تن کمک های بشردوستانه، بندر شهید رجایی بندرعباس را به مقصد یمن ترک کرد.
این کشتی حامل مواد غذایی، یکهزارتخته چادر، یکهزار عدد چراغ والر، هزار دست ظروف آشپزخانه، دو هزار تخته پتو، آرد، دارو و هفت هزار بسته آب معدنی است.

در نتیجه حمله ائتلاف به رهبری عربستان از ششم فروردین ماه به یمن تا کنون، هزاران نفر از مردم این کشور شهید و تعدادی زیادی نیز مجروح شده اند.

منبع:

افکارنیوز

کارگروه فرهنگی پایگاه مقاومت بسیج شهید جعفرقوشچی حصارطهماسب


  • javad landook
۲۷
ارديبهشت
۹۴

مردی که با شنا، کعبه را طواف کرد/عکس

مردی که با شنا، کعبه را طواف کرده بود، فوت کرد.

شماری از فعالان شبکه‌‌ ارتباط اجتماعی توئیتر در قبال خبر وفات علی العوضی شیخ بحرینی که در هنگام جونی کعبه را با شنا کردن طواف کرده بود، واکنش نشان دادند.

شیخ العوضی در یک گفتگوی تلویزیونی که فعالان توئیتر آن را به اشتراک گذاشتند، داستان طواف کعبه را بازگو کرده بود.

وی گفت که در سال ۱۹۴۱ در سن ۱۲ سالگی در مکه مکرمه مشغول تحصیل بود و در آن سال باران فراوانی به مدت یک هفته شب و روز بارید، به گونه‌ای که سیل شدیدی در مکه به راه افتاد.

وی افزود: در آخرین روز بارش باران، به همراه برادر و دو تن از دوستان و استادش تصمیم گرفتند که به مسجد الحرام بروند اما آب تا ارتفاع یک‌ونیم تا دو متر، مسجد الحرام را فرا گرفته بود و همگی به تماشای این صحنه ایستاده بودند تا اینکه وی ایده طواف کردن اطراف کعبه را با شنا مطرح کرد. خود به همراه برادر و یکی از دوستانش این ایده را عملی کردند.

شخی علی العوضی روز چهارشنبه در سن ۸۸ سالگی درگذشت.

منبع:

Www.parsine.com

کارگروه فرهنگی پایگاه مقاومت بسیج شهید جعفرقوشچی حصارطهماسب

  • javad landook
۲۷
ارديبهشت
۹۴

وسیله جدید داعش برای قصاص/تصاویر

روزنامه "اینترنشنال بیزینس تایمز" انگلستان نوشت: این اقدام بخشی از سیاست سادیسمی داعش به نام "چشم در برابر چشم" است چون تروریست های داعش، همان زخمی را که متهم به قربانی وارد ساخته، به جانی وارد می کنند.

روزنامه افزود، تصویر مزبور متعلق به دو متهم به قتل یک مرد در شهر "موصل" عراق است.



 داعش هزاران عکس درباره اجرای بدون ترحم قانون را در مناطق تحت سلطه اش منتشر ساخته است.  

اعدام علنی در "رقه" واقع در شمال سوریه رایج بوده و عکس های زیادی پیرامون سنگسار کردن زناکاران و پایین انداختن همجنس بازان از ساختمان های مرتفع در پایگاه های ارتباط اجتماعی در اینترنت منتشر شده است.

داعش در شرایطی نمایش خط کش گذاشتن برای اندازه گیری زخم را به راه انداخته است که هزاران تن از زنان ، کودکان و مردان بیگناه در عراق و سوریه توسط تروریست های این گروه به غیر انسانی ترین اشکال اعدام شده اند.

منبع:

پایگاه خبری آفتاب

کارگروه فرهنگی پایگاه مقاومت بسیج شهید جعفرقوشچی حصارطهماسب

  • javad landook
۲۷
ارديبهشت
۹۴

"شمعدونی" از دو زاویه

حرف و حدیث درباره سریال «شمعدونی» از همان قسمت های نخست زیاد بود؛ برخی بشدت از درون مایه اش خرده گرفتند و آن را اثری ضعیف که به ارکان خانواده لطمه می زند دانستند و عده ای عقیده داشتند جنس کمدی این سریال متفاوت از نمونه های پیشین است و هیچ توهینی هم نمی کند.

در این گزارش نقاط ضعف و قوت «شمعدونی» را از دو زاویه مثبت و منفی بررسی کرده ایم تا به شمایی کلی از سریال سروش صحت دست یابیم.

 چالش خنده

نگاه منفی : «شمعدونی» سعی می کند در هر قسمت به چیزی گیر بدهد تا از فرط تکرار، بیننده بالاخره بخندد. نمونه اش ، درخواست زهره (آنتنه فقیه نصیری)از همسرش هوشنگ(محمدنادری) برای عذر خواهی از عطا (حسن معجونی) است که هر بار عطا نمی پذیرد و هوشنگ ضایع می شود. قرار است شیرین (نگار عابدی) با حمایت از پسر بی ادبش موجبات خنده ما را فراهم کند. مثلا پسرش می گوید هوشنگ و بعد جمله ای زشت بیان می کند. نگرانی مادر اما این است که به پسرتوضیح بدهد قبل از هوشنگ یک پیشوند عمو بگذار و کاری به حرف زشت ندارد. شاید چند دفعه اول این موقعیت خنده دار باشد اما بعد از نه. هوشنگ می خواهد پدر وهمسری نمونه باشد؛ اما ناموفق است.

نگاه مثبت: کمدی هایی از جنس «شمعدونی» در تلویزیون زیاد نداشته ایم. این نوع کمدی مبتنی بر فرم کلاسیک قصه گویی نیست بلکه نقطه اتکاء خود را بر چند مورد می گذارد که اتفاقا «تکرار اتفاقات» جزو لاینفک آن است. برای همین عذر خواهی هوشنگ و نپذیرفتن عطا منطقی است و حتما هم قرار نیست بخنداند. سریال بشدت وام دار شخصیت ها است .ابتدا بیننده باید با آدم های قصه دوست شود؛ آن ها را بپذیرد و رفتارشان را باور کند. در این شرایط است که شوخی ها و تکرار موقعیت ها خنده دار می شوند. این موقعیت درست مثل دور هم نشینی های خانوادگی است ؛ در این شرایط همه خنده ها بخاطر جوک گویی نیست بلکه خلق و خوی افراد بهم نزدیک است و به اصطلاح به هم «شرطی » شده اند، پس حرکات چشم و ابرو هم می تواند ایجاد خنده کند.

روابط آدم ها

نگاه منفی: «شمعدونی» حرمت ها را از بین می برد. کوچک تر براحتی بزرگ ترها را مسخره می کند . یعنی چه یک بچه بزرگترها را بدون پیشوند و با اسم کوچک صدا کند؟ چرا بزرگترها بجای نام بردن اسم عرشیا به او می گویند:«این»؟ چه معنی دارد عروس خانواده تا این حد بد جنس باشد؟ چرا باید همه مردها از زن های شان بترسند؟ در پشت این ترسیدن ، نوعی مسخره کردن اقتدار زن ها دیده می شود. از آن طرف مرد از ترس زنش دست به پنهان کاری می زند و مثلا نمی گوید الان خانه خواهرش مانده بلکه به دروغ می گوید در حال خرید گونیا و نقاله برای عرشیا است. داماد و برادر زن دائم کل کل می کنند ؛ انگار دشمنی ای دیرینه بین شان شکل گرفته. دختر خانواده چون دانشگاه قبول نشده مرتب تحقیر می شود...
نگاه مثبت: اولا در جامعه بالغ هیچ حرمتی با هیچ وسیله ای از بین نمی رود؛ وانگهی وقتی اسم یک سریال کمدی است باید روابط علت و معلولی هم مبتنی بر اصول کمدی باشد. خمیر مایه اش را که نمی شود از فضا آورد،باید از دل مناسبات زندگی جور شود.بنابراین «شمعدونی» آینه ای دست گرفته و با مطایبه و شوخی برخی رفتارهای بد را به رخ مان می کشد. اگر این را تمیز بدهیم که آدم های «شمعدونی» شکل کاریکاتورگونه رفتار خیلی از ما هستند متوجه می شویم که عرشیا بی ادب نیست بلکه عینا انعکاس رفتار بزرگترها است. از آن طرف زن و شوهری که چفت و بست مناسبات شان درست چیده شده، به هم دروغ (ولو کوچک) نمی گویند ؛ هیچ زنی از هیچ مردی نمی ترسد و بر اقتدار هیچ کسی هم خدشه نمی افتد. اتفاقا روابط کارکترهای «شمعدونی» خیلی مودبانه است و بر خلاف برخی سریال های به موارد منشوری اصلا تکیه هم نمی زند.

کاراکترها

نگاه منفی: هوشنگ مظاهری ،‌ بازیگر تازه چهره شده «شمعدونی» یک نیما افشار دیگر است که در «ساختمان پزشکان» خیلی زود جایش را باز کرد و به دل مان نشست. حالا محمد نادری می خواهد به اندازه بهنام تشکر جذاب باشد. اگر قبلا دکتر افشار را ندیده بودیم می توانستیم به هوشنگ بخندیم ولی وقتی اصلش را دیده ایم بدلش به چه درد می خورد؟ هوشنگ رفتار نیما را تقلید می کند ؛ می خواهد مرد موثری باشد ولی نمی تواند. مثل دکتر افشار گاهی مورد تمسخر قرار می گیرد. حسن معجونی که تفاوتی با سریال «مسافران» ندارد. دایی جلال (قدرت الله ایزدی) رشید همیشگی نیست ولی هست! او جدی است و با آدم های رده بالا ارتباط دارد اما هنوز برخی رفتارهایش (مثل زمین خوردن) یادآور کاراکتر «رشید» است.
نگاه مثبت: نیما افشار عکس برگردان برخی آدم های دور و برمان بود که فکر می کنند علامه دهر هستند.او نیاز به تحسین داشت اما همه توی سرش می زدند. این سرخوردگی باعث می شد فکر خودنمایی باشد .
هوشنگ اما تو سری خور نیست ، توهم خود بزرگ بینی ندارد،مسخره نمی شود و اصلا دنیای ذهنی اش متفاوت است. ایزدی جدی است ، اما خیلی ها او را در قالب «رشید» دوست دارند پس گاهی اشاراتی برای خود این کاراکتر لازم است. معجونی در «مسافران» موقعیتی انتزاعی داشت اما حالا درفضایی رئال قرار گرفته او متخصص اجرای کاراکترهای خونسرد است و خب صحت دنبال همین شخصیت بوده. سریال چند کاراکتر موفق دیگر از جمله زیبا (رویا میر علمی) خلق کرده که به خاطر لحن بیان و میمیک صورت خیلی زود جای خود را باز کرد.

قصه سریال

نگاه منفی: «شمعدنی» قصه ندارد. اتفاق خاصی در آن شکل نمی گیرد. وقتی هم اتفاقی رخ می دهد داستان آرام پیش می رود. مثلا پسر هوشنگ یک گربه زیر کرده، به جرم اختلاس می افتد زندان. بابای هوشنگ رفته از صاحب گربه (ناهید مسلمی) رضایت بگیرد و عاشقش شده. آن طرف هوشنگ را با حوصله تمام بازجویی می کنند. هی می گوید «می تونم یه لیوان آب بخورم؟» بعد هم یک مامور در سایه ایستاده و با کاغذ تذکرات لازم را به بازپرس می دهد . این طرف همه در خانه هوشنگ جمع شده اند تا فکری برای آزاد کردنش بکنند. به هوشنگ زنگ می زنند و او در حالی که گوشی روی اسپیکر است با اعضای خانواده حرف می زند. این همه طول و تفصیل چه معنایی دارد آخر؟
نگاه مثبت:«شمعدونی» قصه گو است منتهی همان طور که اشاره شد سابقه کمدی هایی از این جنس در تلویزیون ما کم است و این عادت زدایی تبعاتی به همراه دارد.تکیه اصلی «شمعدونی» بر فضا سازی است ؛ کارگردان با استفاده از یک سری مواد اولیه مثل تکرار اتفاقات ، کش دادن یک مساله ، زیر و رو کردن یک نکته و ... اتمسفر خاصی برای سریالش بوجود آورده . این ویژگی در متن های ژورنالیستی و فیلمنامه های صحت هم به وفور دیده می شود.نمونه اش «بزنگاه»است که قصه اش بدون گره افکنی های معمول پیش می رفت... دیگر اتکا «شمعدونی» شوخی با مسائل روز مثل استفاده از حروف اول اسم و فامیل متهمان است آن هم در حالی که همه اسم کامل شان را می دانیم. این ارجاعات ضمن جذابیت و گرفتن خنده ، نوعی همدلی بیننده را ایجاد می کند.

 فرود یا اوج صحت؟

نگاه منفی: انتظارها بعد از موفقیت کم نظیرسریال های «ساختمان پزشکان» و «پژمان» از سروش صحت بشدت بالا رفته. هر دو سریال در زمان پخش یکه تازی می کردند و از طیف های مختلف بیننده داشتند اما او در «شمعدونی » نتوانسته به همان اندازه نگاه ها را به سمت خود جلب کند. بارزترین دلیل موفقیت آن دو سریال به فیلمنامه قدرتمند پیمان قاسمخانی بر می گردد. حالا جای قاسمخانی در «شمعدونی» به چشم می آید و باعث شده این سریال اثری معمولی درکارنامه صحت لقب بگیرد.
نگاه مثبت: بله «ساختمان پزشکان» و «پژمان» دو سریال پرمخاطب هستند که صحت این اقبال را داشته اسم هر دو آن ها در کارنامه اش حک شود. حتما حضور پیمان قاسمخانی به عنوان فیلمنامه نویس فضای «شمعدونی» را عوض می کرد ولی این سریال را باید مجزا دید نه در طول کارنامه کارگردان. اتفاقا «شمعدونی» نزدیکی بیشتری به فضای ذهنی صحت دارد و متفاوت از جنس قاسمخانی است. از این منظر سریال نه تنها عقب گرد محسوب نمی شود که مسیری تازه پیش روی صحت می گذارد؛ پس اگر سریال بعدی اش با همین حال و هوا باشد جای تعحب ندارد.

 احمد رنجبر

منبع:

Www.313135.com

کارگروه فرهنگی پایگاه مقاومت بسیج شهید جعفرقوشچی حصارطهماسب



  • javad landook
۲۷
ارديبهشت
۹۴

دانلود کتاب بسیج ، راز عشق و ایمان

بسیج ، یعنی حضور آگاهانه و فداکارانه ی یک انسان در مواجهه ی با دشمنان انقلاب و نظام و اسلام و کشور و ملت .
مهمترین جرم نظام جمهوری اسلامی در نظر امریکا و در نظر همه ی قدرت هایی که نظام اسلامی را به چشم یک دشمن و عنصر منفی نگاه میکنند ، همین است که حاضر نیست منافع آنها را بر منافع ملت و کشور خود ترجیح دهد .
برادران عزیز ! من تاکید می کنم که در برخورد با کسانی که تصور می کنید موافق روش و راه شما نیستند ، از روش های منطقی استفاده کنید ... خیلی ها در این کشور دوست میدارند به گونه ای عمل شود تا بتوانند بگویند بسیج اهل مواجهه با حرف حساب نیست ... ما حتی با کسی که با عقیده دینی ما مخالف است - و البته تعرضی هم نمی کند - باید با رفتار مهربانانه و بزرگوارانه رفتار کنیم .
بسیج نیروی شاد است . چرا ؟ چون امیدوار است .

لینک دانلود:

http://bayanbox.ir/download/5229389877746048156/basij-www.313135.com.pdf

منبع:

Www.313135.com

کارگروه فرهنگی پایگاه مقاومت بسیج شهید جعفرقوشچی حصارطهماسب



  • javad landook
۲۷
ارديبهشت
۹۴

داستان کوتاه دفترچه مشق دخترک فقیر

معلم عصبی دفتر را روی میز کوبید و داد زد : سارا...دخترک خودش را جمع و جور کرد ، سرش را پایین انداخت و خودش را تا جلوی میز معلم کشید و با صدای لرزان گفت : بله خانم؟

معلم که از عصبانیت شقیقه هایش می زد ، به چشمهای سیاهخ و مظلوم دخترک خیره شد و داد زد : ((چند بار بگم مشقاتو تمیز بنویس و دفترت رو سیاه و پاره نکن ؟ ها؟

فردا مادرت رو میاری مدرسه می خوام در مورد بچه ی بی انظباطش باهاش صحبت کنم ))

دخترک چانه لرزانش را جمع کرد ...بغضش را به زحمت قورت داد و آرام گفت :

خانوم ...مادم مریضه ... اما بابام گفته آخر ماه بهش حقوق میدن ... اونوقت میشه مامانم رو بستری کنیم که دیگه از گلوش خون نیاد ...اونوقت میشه برای خواهرم شیر خشک بخریم که شب تاصبح گریه نکنه ... اونوقت ...

اونوقت قول داده اگه پولی موند برای من هم یه دفتر بخره که من دفترهای داداشم رو پاک نکنم و توش بنویسم ...

اونوقت قول می دم مشقامو بنویسم ...

معلم صندلیش را به سمت تخته چرخاند و گفت : بشین سارا ...

و کاسه اشک چشمش روی گونه خالی شد ...

منبع:

Www.313135.com

کارگروه فرهنگی پایگاه مقاومت بسیج شهید جعفرقوشچی حصارطهماسب

  • javad landook
۲۷
ارديبهشت
۹۴

پیشگیری از ۱۳۰ بیماری با حجامت

سکینه مهرابی با اشاره به اینکه حجامت یک اقدام درمانی اصیل و ‏قدیمی است، اظهار داشت: به‌طور کلی حجامت قبل از اسلام در کشور چین هم وجود داشته است و در اسلام هم در زمان پیامبر اکرم(ص) ‏انجام عمل حجامت توصیه فراوانی شده است به‌طوری که ملائک به پیامبر اکرم(ص) فرمودند: ای پیامبر حجامت کن و امتت را هم ‏به حجامت سفارش کن.‏

 مهرابی در ادامه تصریح کرد: بر اثر عمل حجامت یک قسمت از خون که دارای مواد زائد بیشتری است و محل جمع شدن آن بین ‏دو کتف و روی مهره تقریباً پنجم ستون فقرات از سمت راست گردن است دفع می‌شود و به تصفیه و تمیز شدن خون و سبک ‏شدن بدن کمک می‌کند.‏

 این پزشک طب سنتی فصل بهار را بهترین فصل برای انجام عمل حجامت دانست و افزود: در فصل بهار غلیان و جوشش خون و ‏جمع شدن مواد سمی در خون شدت پیدا می‌کند به‌طوری که در این فصل بسیاری از بیماری‌ها به‌دلیل آن جوششی که در بهار دارد ‏شدت پیدا می‌کند و مواد زائد خون که باید دفع گردند نیز افزایش می‌یابند. 

 وی با اشاره به زنده شدن طبیعت در فصل بهار و تأثیرپذیری طبیعت و حیوانات از تغییرات آب و هوایی افزود: انسان نیز به‌عنوان ‏یکی از مخلوقات از این قاعده مستثنی نیست و از تغییرات جوی تأثیر می‌گیرد. این تأثیرات را می‌توان کاملاً محسوس در بدن دید و ‏این تغییرات و کرختی زمستان را می‌توان از طریق حجامت از بدن زدود.

 مهرابی با بیان اینکه حجم خونی که در حجامت گرفته ‏می‌شود بسیار کمتر از خونی است که‌ هنگام اهدای خون از فرد گرفته می‌شود، تصریح کرد: نهایت خونی که در حجامت ممکن است گرفته شود 50 تا 70 سی‌سی است، در حالی که بسیاری از محققان معتقدند ‏شاید حجم بالایی که هنگام اهدای خون از فرد گرفته می‌شود در بسیاری از مواقع توسط بدن قابل جبران نیست.‏

 ‏وی انجام عمل حجامت در نوزادانی را که زردی دارند خوب دانست و افزود: حجامت از سنین نوزادی به‌خصوص در نوزادانی ‏که از زردی رنج می‌برند تا افراد 80 تا 90 سال بسیار مفید است و فقط یک‌سری محدودیت‌های پزشکی باید در آن رعایت شود.

 مسئول بسیج جامعه پزشکی سمنان، استان سمنان را استانی گرم و خشک دانست و افزود: طبع اکثر مردم سمنان نسبت به گرمی میل دارند و معمولاً ‏حجامت با طبع 90 درصد افراد این استان سازگار است و 10 درصد باقی‌مانده نیز با تشخیص پزشک می‌توانند عمل حجامت را ‏انجام دهند.‏

 مهرابی ‏با بیان اینکه 130 نوع بیماری با حجامت پیشگیری می‌شوند، اظهار کرد: حجامت برای هر نوع ‏بیماری که ناشی از جوشش خون باشد مفید است، همچنین برای درمان بیماری‌های ناشی از خون، دید بیشتر چشم، غلیان خون، ‏سردردها، قولنج‌ها، چربی خون، فشار خون، اختلالات قاعدگی، دردهای مزمن بدنی، عفونت‌های لگنی در زنان و مخصوصاً ‏در عفونت‌های زنان و آرتروز بسیار مفید است.‏

 ‏وی بهترین زمان برای انجام عمل حجامت را روزهای 17، 19، 21 و 22 از ماه‌های قمری عنوان و خاطرنشان کرد: بهترین زمان برای حجامت از اوایل اردیبهشت ماه تا اواخر خردادماه است که حجامت‌های پیشگیرانه انجام می‌پذیرد و به ‌طور کلی بهترین زمان حجامت نیمه دوم ماه قمری است. همچنین روزهای چهارشنبه و جمعه در ایام هفته روزهای خوبی برای ‏حجامت نیست ولی بقیه روزهای هفته حجامت مانعی ندارد.

منبع:

Www.313135.com

کارگروه فرهنگی پایگاه مقاومت بسیج شهید جعفرقوشچی حصارطهماسب


  • javad landook